header-photo

Aku masuk JELITA keluaran Okt 2009





Kepada semua pembaca blog yang budiman, kali ini aku cadangkan kalian beli majalah JELITA keluaran Oktober 2009. Itu pun jika kalian ingin tahu lebih lanjut tentang aktiviti dakwah yang aku sertai selama ini.

Di kesempatan ini jutaan terima kasih diucapkan kepada Kusyi Hirdan, wartawan yang menemubual aku untuk ruangan Prihatin di mukasurat 200.

9 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

nape kene tinggal kerjaya peguam utk bdakwah? kalu jd peguam xboleh bdakwah ke?

Sahalfikri berkata...

anonymous: Ada sebabnya tersendiri. Tak mungkin diceritakan umum melainkan orang yang rapat saja.

abualghida berkata...

wah...kena beli ni..

Sahalfikri berkata...

abu, bolehlah tengok2..

Tanpa Nama berkata...

amboi...dah masuk magazine nih..lepas nih mesti glamorlah adik akak nih kan....hehehehe....

redanna berkata...

wah, ini sudah bagus...nanti nak pi beli lah!

.napisah. berkata...

tahniah! tlg la beli n pos. nanti sy baca :D hehe

Marliza Radzi berkata...

peewiit! ;D

Sahalfikri berkata...

anonymous: bukan nak glamer pun kak oi, skadar sharing agar lbih ramai berminat join sama..

redanna: belum cukup bagusla..tp belila kan. ngee..

napisah: boleh.. da tahu no akaun tak? hehe

AM: woaaa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...